Chord Aku Lilo Adoh Omah Adoh Wong Tuwo

C Em dik aku bali. Cm Tresnaku ra bakal ilang G Senajan adoh paranku A D Setiaku karo kowe tekan matiku.


Chord Dek Aku Bali Cara Golden

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Sai Horas Ma Ho Tu Si Boru Lomomi -.

Chord aku lilo adoh omah adoh wong tuwo. Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo Demi kowe ben supaya tetep mulya Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku Setiaku karo kowe tekan matiku Aku lunga ra ngilang nanging mergo kahanan Aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan Mikir masa depan karo golek modal Dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan Mugo Gusti ngijabahi aku kowe dadi siji Bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan Aku. Eb Bb Gm F Dm C Cm D G Ab Chords for Tarik Aku with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin. Am F Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo G C E Demi kowe ben supoyo tetep mulyo.

Chorus Am F aku lilo adoh omah adoh wong tuwo G C E demi kowe ben supoyo tetep mulyo. Db Ebm Abm Gb Fm Ab F Bb Eb Bbm Chords for Tarik aku with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin. C Lungaku wingi Em Amung golek rejeki F G C Tak buktekke kowe ojo mbedo ati.

Berikut chord kunci ukulele Demi Kowe. Am F Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo G C E. View the profiles of people named Wong Adoh Adohh.

Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo. F Wes seprene suwene C Aku lungo ninggal kowe F G C Adoh paran yo mung dinggo kowe. Arep nepati janji F G C tak jaluk kowe ra ngapusi.

Lirik Lagu Antara Nyaman Dan Cinta Ona Hetharua. Lirik Lagu dan Chord Kunci Gitar Demi Kowe – Pendhoza Aku Lilo Adoh Omah Adoh Wong Tuwo Chord gitar dan lirik lagu Demi Kowe – Pendhoza mengisahkan pengorbanan untuk seseorang walaupun harus jauh dari rumah dan orang tua. Kunci Chord gitar dan lirik lagu Demi Kowe – Pendhoza mengisahkan pengorbanan untuk seseorang walaupun harus jauh dari rumah dan orang tua.

Demi Kowe ben supoyo tetep Mulyo. Chord Kunci Ukulele Lirik Lagu Cintaku Takkan Berubah – Anie Carera Hanyalah Dirimu yang Bermain X. TRIBUTE TO DIDI KEMPOT – PAMER BOJO DIDI KEMPOT VERSI JARANAN.

Pendhoza – Demi Kowe. DEMI KOWE-WIJOYO PUTRO ORIGINAL Cover Joki Kendang AGUNG JAGUR 1260 VOCIKA LOVERS ikaristiana91. Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Demi Kowe Pendhoza Aku Lilo Adoh Omah Adoh Wong Tuwo Demi Kowe Berikut chord kunci fitar dan lirik lagu Demi Kowe yang dinyanyikan Pendhoza versi simpel dan mudah.

Inilah chord kunci gitar dan lirik lagu Demi Kowe – Pendhoza Aku lila adoh omahadoh wong tuwo. Chord Kunci Ukulele Demi Kowe – Pendhoza Aku Lilo Adoh Omah Adoh Wong Tuwo. Cm tresnaku ra bakal ilang G senajan adoh paranku A D G Cm setiaku karo kowe tekan matiku.

F wes seprene suwene C aku lungo ninggal kowe F G C adoh paran yo mung dinggo kowe. Kamis 19 September 2019 1613. C Em lungaku wingi.

Facebook gives people the power. C Em dik aku bali. Musik Chord Kunci Gitar Lagu Demi Kowe – Pendhoza Aku Lilo Adoh Omah Adoh Wong Tuwo.

Chorus Cm G aku lilo adoh omah adoh wong tuwo A D G demi kowe ben supoyo tetep mulyo. Am Tresnaku ra bakal ilang F Senajan adoh paranku G C Setiaku karo kowe tekan matiku. Kamis 6 Februari 2020 2130.

512 views May 31 2020. Hanang Yuwono Baca Selanjutnya. Lirik Lagu Armağan şiir Rahmet Safa.

Kamis 8 Agustus 2019 1543 WIB. Am F G C E Am F G C C Dek aku bali Em Arep nepati janji F G C Tak jaluk kowe ra ngapusi. Lirik Lagu Pilihan Editor Hari Ini.

Pergi karena tugas. Chord Kunci Gitar Pendhoza – Demi Kowe Artis. Cm tresnaku ra bakal ilang G senajan adoh.

TRIBUNWOWCOM – Berikut ini kunci chord. Join Facebook to connect with Wong Adoh Adohh and others you may know. Slow rap Am Mergo tresno aku biso adoh paran njogo roso F Godaan teko nanging aku ora ngiwo C.

DIBALIK LAYAR LAGU KEKE BUKAN BONEKA. Cm G Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo A D G Demi kowe ben supoyo tetep mulyo. Naufal Hanif Putra Aji Baca Selanjutnya.

Adoh paran yo mung dinggo kowe. Minggu 21 Juli 2019 1430. Lagu berjudul Demi Kowe merupakan lagu yang dinyanyikan Pendhoza.

Cm G Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo A D G Demi kowe ben supoyo tetep mulyo. Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo A D G demi kowe ben supoyo tetep mulyo. Lirik dan Kunci Chord Gitar Lagu Demi Kowe – Pendhoza Aku Lilo Adoh Omah Adoh Wong Tuwo.

Hanang Yuwono Editor. Amung golek rejeki F G C tak buktekke kowe ojo mbedo ati. Lirikmyid merupakan website kumpulan lirik lagu baik Indonesia maupun.

Arep nepati janji F G. This video is unavailable. Demi kowe – Pendhoza Capo di fret 3 Intro Am F G C E Am F G C.


Chord Kunci Gitar Dan Lirik Lagu Demi Kowe Pendhoza Cover Oleh Woro Widowati Tribun Video


Berikut Lirik Lagu Dan Chord Kunci Gitar Demi Kowe Pendhoza Sonora Id


Chord Kunci Gitar Dan Lirik Lagu Demi Kowe Pendhoza Aku Lilo Adoh Omah Adoh Wong Tuwo Demi Kowe Tribun Solo


Lirik Lagu Dan Chord Kunci Gitar Demi Kowe Pendhoza Aku Lilo Adoh Omah Adoh Wong Tuwo Tribun Wow


Lirik Lagu Demi Kowe


Tutorial Gitar Demi Kowe Pendhoza Chord Mudah Youtube


Kunci Chord Gitar Serta Lirik Lagu Demi Kowe Pendhoza Aku Lilo Adoh Omah Adoh Wong Tuwo Tribun Wow


Chord Lagu Demi Kowe Pendhoza Viral Di Tiktok Aku Lilo Adoh Omah Surya


Chord Dan Lirik Lgu Demi Kowe By Codet Gaming


Kunci Chord Gitar Serta Lirik Lagu Demi Kowe Pendhoza Aku Lilo Adoh Omah Adoh Wong Tuwo


Nella Kharisma Demi Kowe Official Youtube


Chord Dek Aku Bali Cara Golden


Lirik Lagu Dan Chord Kunci Gitar Demi Kowe Pendhoza Aku Lilo Adoh Omah Adoh Wong Tuwo Tribun Wow


Tag Lirik Lagu Demi Kowe Pendhoza Kunci Chord Gitar Dan Lirik Lagu Demi Kowe Dory Harsa Aku Kerja Golek Upo Ora Neko Neko Tribun Wow


Chord Gitar Pendhoza Demi Kowe Cilacap Chord


Chord Kunci Gitar Demi Kowe Nella Kharisma Mudah Untuk Pemula Ruang Gitaris


Lirik Lagu Demi Kowe Pendhoza


Chord Mas Aku Balik Arep Nepati Janji


Chord Kunci Gitar Lirik Lagu Seko Opo Atimu Pendhoza Seko Opo Atimu Kuwi Kuate Ngungkuli Wesi Tribun Solo