Chord Aku Tenang Woro Widowati

C duwe ku mung roso tresno Em duwe ku mung roso sayang F G nganti nyawaku ninggalke rogo F G rosoku ora ilang. Am Dm G C ngiklaske kowe karo wong wedok liyan.


Nella Kharisma Aku Tenang Official Youtube

Kunci Gitar Woro Widowati – Eleng Gematimu.

Chord aku tenang woro widowati. Woro Widowati Songwriter. Sing purun nompo Am opo kahananku Dm G C matursuwun tresnomu mung kanggo aku. E A Fm B Cm Gm Chords for Woro Widowati Aku Tenang Official Lyric Video with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin.

D Wes tak ngalah. Wes ngarepke kowe tenanan Dm G F malah mbok gawe dolanan. Fourtwnty Aku Tenang Capo di fret 4.

E B Cm Gm A Fm Chords for WORO WIDOWATI – TAK IKHLASNO Happy Asmara with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin. Download Mp3 Aku Tenang Woro Widowati. Download Mp3 Aku Tenang Woro Widowati.

Kunci Gitar Woro Widowati Angin Dalu. Evan Loss – Bedo Dalane. Em F Bm A Aku uwes ora pengen lara.

Chorus G D berlari-lari. Intro G Em G Em Verse 1 G C denganmu tenang. F G Em Am F G C.

Di taman mimpiku Em D imjinasi. Kunci Gitar Aku Tenang – Wp Pro Channel. Capo fret 6 Intro.

G Atiku wes tenang. Download Mp3 Aku Tenang Woro Widowati. F G C cukup sliramu gawe atiku tenang.

Kunci Gitar Happy Asmara – Aku Tenang. Video klip terbaru Woro Widowati yang berjudul Aku Tenang EnjoyTittle. Untuk yang pernah cover atau yang mau cover bisa donasi disini ataupun yang mau support.

B E Cm Fm A Gm C G Chords for Woro Widowati Ft. G C karnamu tenang. Chorus D A layangan sing tatas.

Mung kowe sing purun nompo opo kahananku. Intro C G Am Em F G C C F C F sumilire angin dalu iki. A wes tak anggep ilang.

Tak seperti Em G orang biasa Verse 2 G C karnamu. F G C jebule sandingane konco dewe. Aku Tenang – WP Pro Akustik Karaoke Woro Widowati Version.

C GB Am pertama weruh kowe. Dm G Gm C nanging ora pernah mbok sawang. Sing purun nompo Am opo kahananku Dm G C matursuwun tresnomu mung kanggo aku.

Wes suwe aku ngenteni kowe. F pengenku siji G C nyanding kowe selawase Am Dm ra ono wong liyo G C sing iso misahake. Capo di fret 6 Intro C GB Am G F D G C kelingan naliko kowe Em sumende neng pundakku Am Em lungguh jejer.

Matur suwun tresnomu mung kanggo aku. Em A Aku ikhlas aku pasrah. Mergo Enak X Woro Widowati – DADI BOJO.

Nganti saiki iso dadi siji. Galih Wicaksono – Yowes Modaro Official Music Video with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin. Am Dm G C ra ono wong liyo sing iso misahake.

Kunci Gitar Woro Widowati Angin Dalu. E A Fm B Cm Gm Chords for Woro Widowati – Aku Tenang Official Lyric Video with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin. Kunci Gitar Woro Widowati Angin Dalu.

Instrumental D A Bm Fm G D Em A D A Bm Fm G D Em A Verse D A Bm Cubo dadi aku kuat Po Atimu G A D Mesti kowe sambat ora kuat. Capo di fret 3 F G C pengenku siji nyanding kowe selawase. Sumilire angin dalu iki.

C F G kelingan esemmu dek wingi. Woro Widowati – Raiso Nglaleke. F G C iso njagong karo kowe.

Kelingan esemmu dek wingi. F G F Em E Am aku. Chorus F G Em Am aku.

C tresno neng jero dodo Em seng tak jaluk imbangono F G masio aku ra sugeh bondo C moh yen digawe loro. Am D Em semua khayal. Wes ngarepke kowe tenanan.

Kumpulan Chord Kunci GitarWoro Widowati. Halo sodara kali ini ada lagu terbaru woro Widowati aku tenangLagu baru happy asmara aku tenangChord aku tenangLirik aku tenangCover aku tenangTutorial gitar. E A Fm B Cm Gm Chords for Woro Widowati Aku Tenang Official Lyric Video with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin.

F cukup sliramu G C gawe atiku tenang Am Dm ra bakal ilang G C mergo kowe sing tak sayang. Tlah menghanyutkanku C D mimpiku sempurna. Am D Em tak terfikir.

E A Fm B Cm Gm Chords for Woro Widowati Aku Tenang Official Lyric Video with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin. Wes ngarepke kowe tenanan. Bm Fm Tondo tresnoku wis pungkas G D Mabur.

Kowe kondo marang aku F C kowe lan aku. Download Mp3 Aku Tenang Woro Widowati. Ra biso ilang nganti kegowo mimpi.

Sing purun nompo Am opo kahananku Dm G C matursuwun tresnomu mung kanggo aku. Kunci Gitar Woro Widowati – Angin Dalu. Tansah kegowo nganti saiki.

Aku tenang Akustik Karaoke Semoga video karaoke aku tenang woro Widowati bermanfaat bagi anda ya bila ingin cover jangan lupa untuk menyertakan link original song dan link karaoke di deskripsi. C GB Am tansah bungah rasane. Am Dm ra bakal ilang G C mergo kowe sing tak sayang.

Wes ngarepke kowe tenanan. C Em langit wes mendung pratondo arepe udan Am ati nggaret kelingan kowe sing Em wes.


Chord Gitar Aku Tenang Happy Asmara Youtube


Chord Kunci Gitar Aku Tenang Happy Asmara Tribun Jateng


Chord Kunci Gitar Aku Ra Mundur Dek Tepung Kanji Syahiba Saufa Feat James Ap Tribun Jateng


Chord Pengenku Siji Nyanding Koe Selawase Chord Aku Tenang 2020 Youtube