Chord Pengenku Siji Nyanding Sliramu Tekane Mati

Tok duakke ora pop tresnoku tekane mati. Chorus D Pengenku siji Fm nyanding sliramu Bm Fm tekan ku mati G D Dongaku ra bakal mandheg A sak durung sliramu bali D Fm Tok dua ke ora popo Bm Fm tresnaku tekane mati G D Sing penting rasaku sak teruse A ono ning njero ati D ning atimu.


Kunci Gitar Tresno Tekane Mati Via Vallen Tutorial Chord Dan Cara Genjrengan Youtube

Penciptanya lagunya yaitu Muhammad raffli dan Wahyu pratama.

Chord pengenku siji nyanding sliramu tekane mati. Tresno Tekane Mati CHORDS by Via Vallen for GUITAR UKULELE and PIANO. F pengenku siji G C nyanding kowe selawase Am Dm ra ono wong liyo G C sing iso misahake. G C Am nyanding.

Sliramu kegowo njero impenku. Intro D Bm G A D Bm G A A verse D Aku ra lilo Bm Pisah marang sliramu G Mergo omongan A Dadi salah paham D Janjimu tak patenke Bm Ing njero rogo iki G Supoyo tansah A Kelingan sliramu pre chorus G A Wong lanang liyane D Cm Bm Ra bakal iso ngganteni G Jenengmu tak ukir A D Sak jeroning ati chorus D Pengenku siji Fm Nyanding sliramu Bm Fm Tekan ku mati G D Dongaku. Chorus C Pengenku siji Em nyanding sliramu Am Em tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G sak durung sliramu bali C Em Tok dua ke ora popo Am Em tresnaku tekane mati F C Sing penting rasaku sak teruse G ono ning njero ati C ning atimu.

Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali. Capo di fret 2 F pengenku siji. Sliramu gegowo njero impenku.

Kunci Gitar Vita Alvia – Aku Tenang Pengenku Siji Penyanyi aslinya ada di Youtube dengan nama wp pro channel namun nama channelnya sekarang WR MUSIC official. Chord Gitar Happy Asmara Aku Tenang Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase Trib. F Supoyo tansah G kelingan sliramu.

Sliramu gegowo njero impenku. Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu balik. F cukup sliramu G C gawe atiku tenang Am Dm ra bakal ilang G C mergo kowe sing tak sayang.

C F C F sumilire angin ndalu iki C F G. Kunci Chord Gitar dan Lirik Lagu Tresno Tekane Mati – Via Vallen Pengenku Siji Nyanding Berikut ini kunci chord gitar dan lirik lagu Tresno Tekane Mati yang dinyanyikan Via Vallen. G D Dongaku ra bakal mandeg A sak durung sliramu bali D Fm Tok dua ke ora popo Bm Fm tresnaku tekane mati G D Sing penting rasaku sak teruse A Ono ning njero ati D Ning atimu.

Chord Aku Tenang Happy Asmara Kunci Gitar Dasar C Lirik Lagu Pengenku Siji Nyanding Kowe Tribun Manado. F G Wong lanang liyane C Bm Am ra bakal iso ngganteni F Jenengmu tak ukir G C sak jeroning ati. Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati.

Chorus C Pengenku siji Em nyanding sliramu Am Em tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G sak durung sliramu bali C Em Tok dua ke ora popo Am Em tresnaku tekane mati F C Sing penting rasaku sak teruse G ono ning njero ati C ning atimu. C F C F sumilire angin ndalu iki C F G. C Am F G 2x C Am Aku ra lilo pisah marang sliramu F G Mergo omongan dadi salah paham C Am Janjimu tak patenke ing njero rogo iki F G Supoyo tansah kelingan sliramu F G Wong lanang liyane C Em Am ra bakal iso ngganteni F G C Jenengmu tak ukir sak jroning ati Reff C Em Pengenku siji nyanding Am Em sliramu tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G sak durung sliramu bali.

Chord Lagu Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Tresno Tekane Mati Via Vallen Pengenku Siji Nyanding Sliramu Senin 16 November 2020 1731 Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Tresno. Chorus C Pengenku siji Em nyanding sliramu Am Em tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G sak durung sliramu bali C Em Tok dua ke ora popo Am Em tresnaku tekane mati F C Sing penting rasaku sak teruse G ono ning njero ati C ning atimu. Selasa 21 Januari 2020 2249.

Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati. D Pengenku siji Fm nyanding sliramu Bm tekan ku ma Fm ti G Dongaku ra b D akal mandheg A sak durung sliramu bali D Tok dua k Fm e ora popo Bm tresnaku Fm tekane mati G Sing pentin D g rasaku sak teruse A ono ning njero ati D ning atimu. AmEmF G C Dm G Wes.

Interlude D A Bm Fm G D A D A Bm Fm G D A D Bm. Tok duakke ora popo tresnoku tekane mati. Chorus C Pengenku siji Em nyanding sliramu Am Em tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G sak durung sliramu bali C Em Tok dua ke ora popo Am Em tresnaku tekane mati F C Sing penting rasaku sak teruse G ono.

C Am Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki F Yen pancen kowe kroso G Gek ndang bali. Chorus C Pengenku siji Em nyanding sliramu Am Em tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G sak durung sliramu bali C Em Tok dua ke ora popo Am Em tresnaku tekane mati F C Sing penting rasaku sak teruse G ono ning njero ati C ning atimu. Chorus C Pengenku siji Em nyanding sliramu Am Em tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G sak durung sliramu bali C Em Tok dua ke ora popo Am Em tresnaku tekane mati F C Sing penting rasaku sak teruse G ono ning njero ati C ning atimu.

CHORDS USED D Bm G A Cm Fm no capo intro D Bm G A D Bm G A A verse D Aku ra lilo Bm Pisah marang sliramu G mergo omongan A Dadi salah paham D Janjimu tak patenke Bm Ing njero rogo iki G Supoyo tansah A Kelingan sliramu pre chorus G A Wong lanang liyane Tresno Tekane Mati CHORDS. Kunci Gitar Aku Tenang – Wp Pro Channel. Pengenku siji nyanding sliramu Bm Fm Tekan ku mati.

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati. Pengenku siji nyanding Am Em sliramu tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G sak durung sliramu bali C Em Tok duakke ora popo Am Em tresnaku tekane mati F C Sing penting rasaku sak teruse G C ono neng njero ati neng atimu Int. Capo fret 6 Intro.

F C F C C F C F sumilire angin ndalu iki C F G kelingan esemmu dek wingi Em Am tansah.


Lirik Dan Kunci Chord Gitar Lagu Tresno Tekane Mati Via Vallen Tribun Papua


Via Vallen Tresno Tekane Mati Official Youtube


Chord Gitar Aku Tenang Happy Asmara Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase Tribunnews Com Mobile


Chord Gitar Aku Tenang Happy Asmara Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase Tribunnews Com Mobile


Lirik Dan Kunci Chord Gitar Lagu Tresno Tekane Mati Via Vallen Seseorang Tak Ingin Berpisah Tribun Wow


Kunci Gitar Via Vallen Tresno Tekane Mati Chord Dasar Chordindonesia Com