Chordtela Pengenku Siji Nyanding Sliramu

F pengenku siji G C nyanding kowe. F Pengenku siji G C Nyanding kowe selawase Am Dm Ra ono wong liyo G C Sing iso misahake F Cukup sliramu G C Gawe atiku tenang Am Dm Ra bakal ilang G C Mergo kowe sing tak sayang Int F C F CC F C FSumilire angin ndalu ikiC F.


Chord Gitar Dan Lirik Lagu Tresno Tekane Mati Via Vallen Tribun Video

F Pengenku siji G C Nyanding kowe selawase Am Dm Ra ono wong liyo G C Sing iso misahake F Cukup sliramu G C Gawe atiku tenang.

Chordtela pengenku siji nyanding sliramu. F G Wong lanang liyane C Em Am ra bakal iso ngganteni F G C Jenengmu tak ukir sak jroning ati. Supoyo tansah kelingan sliramu. Kepedihan lagu ini terpapar pada lirik menyayat Penginku Siji Nyanding Kowe SelawaseBerikut lirik dan.

F cukup sliramu G C gawe atiku tenang Am Dm ra bakal ilang G C mergo kowe sing tak sayang. Capo di fret 2 F. Pengenku siji nyanding kowe selawase inginku satu menyandingmu selamanya raono wong liyo sing iso misahake tidak ada orang lain yang bisa memisahkan cukup sliramu gawe atiku tenang cukup dirimu membuat hatiku tenang ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang tidak akan hilang karena kamu yang ku.

Dm G C nganti saiki biso dadi siji. F C F C C F C F sumilire angin ndalu iki C F G kelingan esemmu dek wingi Em Am tansah. F cukup sliramu G C Am nggawe atiku tenang.

Jangan lupa LIKE KOMEN Share and Subscribe Dan jangan lupa pencet tombol nya biar Dapet notifikasi video saya selanjut nyaOke. Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase Tresno Tekana Mati Karaoke Gitar AkutikLirikAku ra lilo pisah marang sliramuMergo omongan dadi salah pahamJanjim. Chord Happy Asmara Aku Tenang Penganku Siji Nyanding Kowe selawase – Info chord gitar lengkap beserta lirik lagu Aku Tenang – Happy Asmara Intro.

Capo fret 6 Intro. F cukup sliramu G C gawe atiku tenang Am Dm ra bakal ilang G C mergo kowe sing tak sayang. Kunci Gitar Aku Tenang – Wp Pro Channel.

Lagu ini diciptakan oleh Raply Wahyu. F G E Am Ayeme roso ning atiku F G C E Yen kowe ugo mbalesi. C Am Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki F Yen pancen kowe kroso G Gek ndang bali.

C G Am Em pangucap. Kepedihan lagu ini terpapar pada lirik menyayat Penginku Siji Nyanding Kowe SelawaseBerikut lirik dan kunci gitar lagu Aku Tenang yang paling mudah dimainkan Intro. Chord Wp Pro Channel Aku Tenang Penginku Siji Nyanding Kowe Selawase – Aku Tenang merupakan lagu dengan lirik ambyar yang pedih bro.

F G C Am Dm G G7 C G Am Em pengenku. C Em Pengenku siji nyanding Am Em Sliramu tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G Sak durung sliramu bali. Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase Tresno Tekana Mati Karaoke Gitar AkutikLirikAku ra lilo pisah marang sliramuMergo omongan dadi salah pahamJanjim.

Dm ra bakal ilang G C mergo kowe sing tak sayang. F G C karo sliramu sing paling tak sayang. Dm ra ono wong liyo G C sing iso misahake.

Sliramu gegowo njero impenku. Berikut Chord Gitar Aku Tenang Happy Asmara dengan potongan lirik Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase. F G E Am Roso sing podo karo atiku.

Dm Amung siji Am Yen aku nyawang padange bulan E Sing ning duwure padange jagat Am A Amung siji sing keno tak sawang Dm Tresnomu koyo murupe lintang C Seng saben wengi terus tak sawang E Am Ning ngendi saiki dunungmu sayang. Reff C Em Pengenku siji nyanding Am Em sliramu tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G sak durung sliramu bali C Em Tok duakke ora popo Am Em. F Pengenku siji G C Nyanding kowe selawase.

Chord Gitar Lagu Aku Tenang Happy Asmara. Dm G mung kowe. F Pengenku siji G C Nyanding kowe selawase Am Dm Ra ono wong liyo G C Sing iso misahake F Cukup sliramu G C Gawe atiku tenang.

Intro F G Em Am Dm G C F G C Em Am Dm G C Dm G C Am wes suwe aku ngenteni kowe. Chord pengenku siji nyanding sliramu. Chord Kunci Ukulele Lagu Pengen Ku SijiAku Tenang CHORD KUNCI G.

Chorus C Pengenku siji Em nyanding sliramu Am Em tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G sak durung sliramu bali C Em Tok dua ke ora popo Am Em tresnaku tekane mati F C Sing penting rasaku sak teruse G ono ning njero ati C ning atimu. Chorus F pengenku siji. Pengenku Siji Nyanding Koe Selawase Aku Tenang – WP Pro Channel DJ RemixLirik Sumilire angin ndalu ikiKelingan esemmu dek wingiTansah kegowo nganti sa.

F pengenku siji G C nyanding kowe selawase Am Dm ra ono wong liyo G C sing iso misahake. Lagu ini dinyanyikan oleh Wp Pro Channel. THANKS FOR WA.

Chorus G Pengenku siji A D Nyanding kowe selawase Bm Em Ra ono wong liyo A D Sing iso misahake G Cukup sliramu A D Gawe atiku tenang Bm Em Ra bakal ilang A D Mergo kowe sing tak sayang Verse 1 D G D G Sumilire angin ndalu iki D G A Kelingan esemmu dek wingi F. Sliramu siji seng taktresnani Dm Janji seng suci iki F Tak titipke sorote Am G Lintang jejer ning langit bengi iki Dm Mugo tekan sliramu F Janji lan pengenku Am G mugo Gusti ngijabahi. G C Am nyanding kowe selawase.


Chord Kunci Gitar Dan Lirik Lagu Proliman Joyo Ninggal Cerito Soepardi Aku Neng Kene Nguatke Ati Tribun Solo


Happy Asmara Aku Tenang Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase Official Music Video Aneka Safari Youtube


Lirik Dan Chord Lagu Lilakno Lungaku Dari Losskita


Chord Kunci Gitar Dan Lirik Lagu Sepine Wengi Vivi Voletha Nanging Saiki Kowe Ono Ngendi Tribun Solo