Pengen Ku Siji Nyanding Sliramu Tekane Mati Chord

This video is unavailable. Capo di fret 2 F pengenku siji.


Lirik Lagu Tresno Tekane Mati

Pengenku siji nyanding Am Em sliramu tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G sak durung sliramu bali C Em Tok duakke ora popo Am Em tresnaku tekane mati F C Sing penting rasaku sak teruse G C ono neng njero ati neng atimu Int.

Pengen ku siji nyanding sliramu tekane mati chord. Chord Gitar dan Lirik Tresno Tekane Mati Ndx Aka – Via Vallen. Capo fret 6 Intro. C Am F G 2x C Am Aku ra lilo pisah marang sliramu F G Mergo omongan dadi salah paham C Am Janjimu tak patenke ing njero rogo iki F G Supoyo tansah kelingan sliramu F G Wong lanang liyane C Em Am ra bakal iso ngganteni.

C F B Dm G Am Gm Chords for PENGEN KU SIJI NYANDING KOWE SELAWASE AKU TENANG WP PRO CHANEL LIRIK with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin. Chord pengen ku siji nyanding sliramu. Pengenku siji nyanding koe selawase raono wong liyo sing biso misahakekentrung pengen ku siji karaoke.

Kunci Gitar Tresno Tekane Mati Via Vallen Tutorial Chord Dan Cara Genjrengan Youtube. Gunakan Transpose Dibawah ini Untuk Ubah Kunci Gitar. CHORDS USED D Bm G A Cm Fm no capo intro D Bm G A D Bm G A A verse D Aku ra lilo Bm Pisah marang sliramu G mergo omongan A Dadi salah paham D Janjimu tak patenke Bm Ing njero rogo iki G Supoyo tansah A Kelingan sliramu pre chorus G A Wong lanang liyane Tresno Tekane Mati CHORDS.

A D Bm nyanding kowe selawase. G C Am nyanding. Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali Tok duakke ora popo tresnoku tekane mati Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati neng atimu Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki Yen pancen kowe kroso gek ndang bali Aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu Aku ra pengen ngopo ngopo pengene ming ketemu Wes setaun.

C Am Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki F Yen pancen kowe kroso G Gek ndang bali. Berikut Chord Gitar Aku Tenang – Happy Asmara dengan potongan lirik Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase. F pengenku siji G C nyanding kowe selawase Am Dm ra ono wong liyo G C sing iso misahake.

Em ra ono wong liyo A D sing iso misahake. Sliramu gegowo njero impenku. G D Dongaku ra bakal mandeg A sak durung sliramu bali D Fm Tok dua ke ora popo Bm Fm tresnaku tekane mati G D Sing penting rasaku sak teruse A Ono ning njero ati D Ning atimu.

Chorus D Pengenku siji Fm nyanding sliramu Bm Fm tekan ku mati G D Dongaku ra bakal mandheg A sak durung sliramu bali D Fm Tok dua ke ora popo Bm Fm tresnaku tekane mati G D Sing penting rasaku sak teruse A ono ning njero ati D Pengenku siji Fm nyanding sliramu Bm Fm tekan ku mati G D Dongaku ra bakal mandheg A sak durung sliramu bali D. C Am Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki F Yen pancen kowe kroso G Gek ndang bali. Tresno Tekane Mati CHORDS by Via Vallen for GUITAR UKULELE and PIANO.

Kunci Gitar Vita Alvia – Aku Tenang Pengenku Siji Penyanyi aslinya ada di Youtube dengan nama wp pro channel namun nama channelnya sekarang WR MUSIC official. F cukup sliramu G C gawe atiku tenang Am Dm ra. F Cukup sliramu G C Gawe atiku tenang Am Dm Ra bakal ilang G C Mergo kowe sing tak sayang.

Pengenku siji nyanding sliramu chord. C Am F G 2x C Am Aku ra lilo pisah marang sliramu F. Dm ra bakal ilang G C mergo kowe sing tak sayang.

D G A Bm Em Fm E Chords for PENGENKU SIJI NYANDING KOWE SELAWASE Aku Tenang – Nurry with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin. C Em Pengenku siji nyanding Am Em Sliramu tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G Sak durung sliramu bali. Pengenku siji nyanding sliramu Bm Fm Tekan ku mati.

Lagu ini diciptakan oleh Raply Wahyu. Chorus C Pengenku siji Em nyanding sliramu Am Em tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G sak durung sliramu bali C Em Tok dua ke ora popo Am Em tresnaku tekane mati F C Sing penting rasaku sak teruse G ono ning njero ati C ning atimu. Penciptanya lagunya yaitu Muhammad raffli dan Wahyu pratama.

Chorus C Pengenku siji Em nyanding sliramu Am Em tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G sak durung sliramu. Selasa 30 Juni 2020 1729. This video is unavailable.

Kunci Gitar Aku Tenang – Wp Pro Channel. Sliramu gegowo njero impenku. Intro D Bm G A D Bm G A A verse D Aku ra lilo Bm Pisah marang sliramu G Mergo omongan A Dadi salah paham D Janjimu tak patenke Bm Ing njero rogo iki G Supoyo tansah A Kelingan sliramu pre chorus G A Wong lanang liyane D Cm Bm Ra bakal iso ngganteni G Jenengmu tak ukir A D Sak jeroning ati chorus D Pengenku siji Fm Nyanding sliramu Bm Fm Tekan ku mati G D Dongaku.

Intro F G C Chorus F G C pengenku siji nyanding kowe selawase.


Kunci Gitar Tresno Tekane Mati Via Vallen Tutorial Chord Dan Cara Genjrengan Youtube


Free Download Lagu Pengen Ku Siji Nyanding Kowe Selawase 5 Mb Kaskus


Lirik Dan Kunci Chord Gitar Lagu Tresno Tekane Mati Via Vallen Seseorang Tak Ingin Berpisah Tribun Wow


Tresno Tekane Mati Cover Kentrung Senar 4 By Hudi Bettet By Hudi Bettet


Kunci Gitar Via Vallen Tresno Tekane Mati Chord Dasar Chordindonesia Com


Lirik Lagu


Chord Gitar Aku Tenang Happy Asmara Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase Tribunnews Com Mobile


Lirik Lagu Tresno Tekane Mati


Lirik Dan Chord Dangdut Para Android Apk Baixar


Tutorial Gitar Tresno Tekane Mati Andi Mbendol Chord Mudah Youtube


Tresno Tekane Mati Guitar Chords By Via Vallen


Lirik Lagu Tresno Tekane Mati Milik Via Vallen Pengenku Siji Nyanding Sliramu Tekanku Mati Sonora Id


Lirik Dan Kunci Chord Gitar Lagu Tresno Tekane Mati Via Vallen Tribun Papua


Chord Aku Cah Kerjo Chord Lagu Blog


Chord Gitar Via Vallen Tresno Tekane Mati


Lirik Lagu Tresno Tekane Mati


Lirik Lagu Tresno Tekane Mati


Chord Gitar Dan Lirik Lagu Tresno Tekane Mati Via Vallen Tribun Video


Lirik Lagu Pengenku Siji Nyanding Sliramu Tekane Mati